Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nationale workshop e-health voor gebruikers

Apothekers, artsen, patiënten en verpleegkundigen worden opgeroepen deel te nemen aan de nationale workshop e-health. De workshop vindt plaats in het kader van het “Chain of Trust Project” van de Europese Unie.
Nationale workshop e-health voor gebruikers

Dit project is er op gericht om te inventariseren hoe de belangrijkste stakeholders over eHealth denken, welke problemen/barrières zij ervaren bij het gebruik van e-health en welke oplossingen zij voor die problemen zien.

Het is de bedoeling dat deze stakeholders tijdens de workshop aan de hand van stellingen discussiëren over hun ervaringen met e-health. Deze stellingen worden vanuit de Europese projectgroep aangeleverd. De stellingen worden opgesteld naar aanleiding van de uitkomsten van een literatuurstudie en een online enquête die in alle Europese lidstaten is uitgezet onder de betrokken stakeholders.

KNMG

De Nationale Stakeholdersworkshop eHealth zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober 2011. KNMG verzorgt het dagvoorzitterschap. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-healthraamwerk gelanceerd voor artsen
Vlaanderen en Microsoft starten innovatiecentrum e-health
'E-health verovert zorgwereld'

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.