Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Sint Franciscus Gasthuis kiest voor HP 3PAR storage van PROACT

Het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam heeft gekozen voor de enterprise-storagesystemen van HP 3PAR. Hiermee blijft de IT-omgeving van het ziekenhuis beschikbaar bij bijvoorbeeld brand en waterschade of bij andere veranderingen.
Sint Franciscus Gasthuis kiest voor HP 3PAR storage van PROACT

“De behoefte aan een nieuwe storage-oplossing was ontstaan door de sterke groei van de afgelopen jaren en om mee te kunnen groeien met de steeds meer toenemende digitalisatie in de zorg", zegt Peter de Boer van het Sint Franciscus Gasthuis. "Het Sint Franciscus Gasthuis was op zoek naar een storage platform met maximale flexibiliteit, een zeer hoge beschikbaarheid tegen een scherpe prijs. Met deze vernieuwde storage-infrastructuur hebben we die gevonden, de hogere beschikbaarheid en sneller werkende storage-oplossing faciliteren ons in het bieden van goede patiëntenzorg.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Sint Franciscus Gasthuis gebruikt videoconferencing voor oncologiebespreking
Sint Franciscus Gasthuis start persoonlijke voorlichtingssite voor dialysepatiënten

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.