Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UMC Utrecht sluit overeenkomst met TCG voor e-learning

Het UMC Utrecht heeft een overeenkomst gesloten met The Competence Group (TCG). TCG krijgt de exploitatierechten van een e-learning training voor werken met medische apparatuur van B. Braun.
UMC Utrecht sluit overeenkomst met TCG voor e-learning

“Samen met TCG gaan wij deze e-learning training voor alle Nederlandse ziekenhuizen standaardiseren”, vertelt Willie Hols van het UMC Utrecht. De distributie van de training verloopt via het landelijke e-learning netwerk Zorg Leren, waarbij ook het UMC Utrecht als deelnemer is aangesloten.

“De e-learning training is ontwikkeld binnen het UMC Utrecht omdat veelvuldig met apparatuur van B. Braun wordt gewerkt", zegt Raoul Linschoten van UMC Utrecht Holding BV. "Met het beschikbaar stellen van deze e-learning kunnen wij onze kennis aanwenden ten gunste van de zorgsector als geheel”. Luuk Evers van het UMC Utrecht vult aan: “Bovendien: mede vanuit het oogpunt van patiëntveiligheid vinden wij het essentieel dat verpleegkundigen correct met deze apparatuur kunnen werken. Het gaat om de kwaliteit van de zorg.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

UMC Utrecht en gemeente Utrecht lanceren mantelzorgerwebsite
UMC Utrecht start online medewerkersportaal
UMC Utrecht implementeert RES Software op nieuwe Windows 7 omgeving

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    Paul Gadellaa

    Gefeliciteerd. Lijkt me een mooie opdracht voor TCG ... en goed voor UMC. E-learning wordt denk ik nog steeds belangrijker.

  • no-profile-image

    William, D. Hermsen. Dordrecht.NL

    E-Learning is de toekomst van alle ZorgInstellingen in NL. Het is een kwestie van organiseren van E-learning binnen de ziekenhuizen. De NVZ als werkgever is nu aanzet.De Politiek volgt het Debat.

Of registreer u om te kunnen reageren.