Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Buurtzorg NL genomineerd voor Business Intelligence Award 2012

Buurtzorg Nederland is genomineerd voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ en de Dutch Business Intelligence Award 2012 . De andere genomineerden zijn De Hypotheekshop en Coolblue.
Buurtzorg NL genomineerd voor Business Intelligence Award 2012

De drie genomineerden kenmerken zich volgens de jury door het ultieme nastreven van vergaande informatiegestuurde klantinteractie. “Zij definiëren en gebruiken de binnen de organisatie beschikbare informatie doelbewust voor klantanalyse, het verwerven van diepgaand klantinzicht en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Business Intelligence is daarmee een krachtig wapen.”

Uitreiking

De vakjury maakt op 13 maart tijdens het Jaarcongres Information Management de winnaar bekend en reikt de daaraan gekoppelde Dutch Business Intelligence Award 2012 uitreiken. (Zorgvisie/ICT; Foto: Jong en Beke)

Lees ook:

38 procent van de zorg maakt gebruik van BI
Huisartsenposten Rijnmond kiezen voor BI van SAP
Arts en Zorg en PharmaPartners bieden Business Intelligence-totaaloplossing

Berber Bast

chef redactie Zorgvisie
Bekijk profiel

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    clara horstman

    heel goed en hij heeft gelijk het gaat om de patient eindelijk iemand die op dat gebied gewerkt heeft en daarom weet wat er nodig is wat de politieke wereld niet kent wie van de ministers heeft ooit in de zorg gewerkt en het begrepen wat de zieke mens nodig heeft? het is logisch nadenken en efficient werken.

Of registreer u om te kunnen reageren.