Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

PCMS.helpLine neemt MCH+ over

Het Duitse PMCS.helpLine Software Group heeft MCH+ overgenomen. Het Duits bedrijf biedt service managementsoftware en heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. MCH+ is ontwikkelaar van softwaresystemen op het gebied van planning en tijdregistratie voor ambulant personeel in de zorgsector.
PCMS.helpLine neemt MCH+ over

MCH+ levert met Careware+ voor 15.000 medewerkers in de ambulante dienstverlening software op het gebied van planning en tijdregistratie. Zo'n 10.000 daarvan gebruiken daarbij een door MCH+ ontwikkelde smartphone app.

Door de overname door PMCS.HelpLine denkt MCH+ zijn klanten een breder softwarepakket aan te kunnen bieden. MCH+ blijft overigens autonoom opereren binnen de PMCS.helpLine Software Group. Mede-oprichter Hereward Burgers blijft het bedrijf leiden als managing partner. (Zorgvisie/ICT)

Lees ook:

HRM-professionals willen digitaal personeelsdossier
Sterke groei AFAS Software binnen de zorgsector
Raet lanceert module strategische personeelsplanning

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.