Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rijnstate kiest voor CareCTRL

Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gaat het op SAP gebaseerde CareCTRL van PinkRoccade Healthcare implementeren. Daarbij worden verschillende geïntegreerde ERP-modules geïmplementeerd en er wordt gebruik gemaakt van shared service centra.
Rijnstate kiest voor CareCTRL

CareCTRL gaat bij Rijnstate live per 2 januari 2013. Deze implementatie omvat de domeinen inkoop, logistiek, projecten en financiën. PinkRoccade heeft CareCTRL ook al geïmplementeerd bij onder meer het AMC, het Amphia Ziekenhuis en het HagaZiekenhuis. (Zorgvisie/ICT)

Lees ook:

SAP certificeert CareCTRL van Pinkroccade healthcare
CareCTRL genomineerd als project van het jaar
Slingeland ziekenhuis kiest voor CareCTRL

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.