Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Minddistrict en Mobilee werken samen aan e-health

Minddistrict en Mobilee management & advies werken sinds 1 mei 2012 samen om het zorgaanbod van organisaties te innoveren.
Minddistrict en Mobilee werken samen aan e-health

Het e-health platform van Minddistrict stelt organisaties in staat op een efficiënte en flexibele manier zorg te leveren. Cliënten kunnen via internet en mobiele toepassingen worden begeleid gedurende de gehele cliëntcyclus; van oriëntatie, tot behandeling en nazorg. Daarnaast stelt het platform organisaties instaat om snel producten te ontwikkelen voor nieuwe doelgroepen.

Integrale implementatie

Om het e-health platform van Minddistrict optimaal in te zetten, biedt Mobilee een integrale implementatie aanpak. Bij deze aanpak staan de visie en uitgangspunten van de organisatie met betrekking tot de mens, processen, organisatie en techniek centraal. Het platform wordt fasegewijs geïmplementeerd. (ICTzorg)

Gerelateerde tags

Eén reactie

 • no-profile-image

  Jesse

  Het zorgaanbod innoveren?

  Organisaties in staat stellen op een efficiënte en flexibele manier zorg te leveren?

  Slap geklep. U schrijft onbegrijpelijk Nederlands klakkeloos over!

  Dit is journalistiek prutswerk.

Of registreer u om te kunnen reageren.