Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ellen Maat versterkt Nictiz ad-interim

Ellen Maat is toegevoegd aan het managementteam van Nictiz na het vertrek van Geert-Jan van Boven. De taken van Van Boven worden momenteel waargenomen door Rob de Back, manager bedrijfsvoering en plaatsvervangend directeur.
Ellen Maat versterkt Nictiz ad-interim

Maat stapte per 1 oktober 2011 over naar Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Zij hield zich daar bezig met bestuurlijke & strategische advisering in de zorgsector. Daarvoor werkte zij bij het ministerie van VWS. De laatste vijf jaar bij VWS was Maat als programmadirecteur Innovatie & ICT in de zorg verantwoordelijk voor het optimaliseren van het gebruik van ICT in de zorgsector, het stimuleren van innovatie in de zorg, bevorderen van e-Health en de invoering van de landelijke infrastructuur voor gegevensuitwisseling in de zorg.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: VWS)

Of registreer u om te kunnen reageren.