Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Genomineerden Health app award 2012 bekend

De jury van de Health app award 2012 heeft de tien genomineerden geselecteerd voor de Health app award 2012. Ook heeft de jury besloten twee awards uit te reiken. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.
Genomineerden Health app award 2012 bekend

De jury heeft bij de nominatie gelet op het aantal en de kwaliteit van de beoordelingen die zijn binnengekomen en heeft zelf de app ook langs de meetlat gelegd waarop ook artsen en patiënten de app hebben beoordeeld.

De genomineerde apps zijn:

Huidmonitor
Buikbuddy
iP Plaslijst
Eppy
Infectionguide
Gifwijzer
Farmacotherapeutisch Kompas
Pollennieuws
Slaap Lekker
Medische zakkaartjes

Publieksprijs

De genomineerden dingen overigens naast de Health app award 2012 voor artsen of patiënten ook mee naar de publieksprijs. Op basis van een elevatorpitch die zij op het congres houden stemt het publiek wie van de tien met de publieksprijs naar huis gaat.

Beoordelingen

De contest op Artsennet heeft ruim 1200 mensen aangezet om een beoordeling te schrijven over een van de op Artsennet beschreven Health apps (meer dan 140). Speciaal voor deze contest is een apart wedstrijdformulier ingericht zodat ook patiënten hun oordeel konden achterlaten. Vanaf nu is het inschrijfformulier om te stemmen beperkt tot de genomineerde apps.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: ANP )

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Andre Huisman

    De uitreiking van de Health App Award vindt plaats op het congres Apps4Health van MedicalPHIT op 20 juni a.s. in de Corpus in Oegstgeest.

Of registreer u om te kunnen reageren.