Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rabobank sponsort muziekbed in Reinaerde

Speciaal voor de oudere cliënten is zorginstelling Reinaerde in het gelukkige bezit van een muziekbed. Met dank aan Rabobank Utrechtse Heuvelrug.
Rabobank sponsort muziekbed in Reinaerde

In de zorginstelling in Den Dolder verblijven mensen met een verstandelijke beperking.

Reinaerde

Op het Zweedse muziekbed kunnen cliënten zich ontspannen en snoezelen. Trilelementen geven de muziek door via het lichaam van die diegene die op het muziekbed ligt. Begeleider Linda Epskamp: ‘Kijken naar wat iemand persoonlijk nodig heeft past goed bij onze waarde van respectvolle omgang met cliënten. Het is heel fijn dat door deze sponsoring hij en de andere cliënten nu ook in hun eigen omgeving lekker kunnen snoezelen met muziek.’

Rabobank

Jurg van der Vlies, senior accountmanager Grootzakelijk van Rabobank Utrechtse Heuvelrug: ‘Bij Rabobank staat klantwaarde centraal en niet alleen geld verdienen. Dat willen wij laten merken door projecten te sponsoren die anders misschien niet kunnen worden gerealiseerd.' (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

3 reacties

 • no-profile-image

  Erwin

  De Rabobank kan dit financieren d.m.v. haar particulieren en zakelijke klanten. Goed inititiaf, maar wel gefinancieerd door o.a. de belastingbetaler.

 • no-profile-image

  Ingrid

  Jammer die cynische opmerking. De Rabobank steunt heel veel initiatieven, dingen die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Niets mis met maatschappelijk verantwoord ondernemen!

 • no-profile-image

  adje rem

  Al Capone deed in de kerk ook altijd DUIDELIJK veel dollars in de collectebak.

Of registreer u om te kunnen reageren.