Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor ERP-oplossing VCD

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) uit Winterswijk heeft na een selectietraject gekozen voor ERP-oplossing Vidaví van VCD Healthcare.
Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor ERP-oplossing VCD

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix gaat in eerste instantie werken met de Vidaví basismodules Inkoop, Logistiek en Financieel. Bovendien wordt het Vidaví Webportaal voor het decentraal aanvragen in gebruik genomen. Vidaví wordt ingezet ter vervanging van Exact Financials van VCD en VILA van PinkRoccade.

Implementatie

Het implementatieproject bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix begint na de zomervakantie. In de toekomst overweegt het Streekziekenhuis Koning Beatrix ook de aanschaf van Vidaví HRM en Vidaví Facilitair.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: VCD )

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  Piet

  @Verschillend; Goed punt!!
  De kosten gaan echt nooit omlaag als de ziekenhuizen niet meer gaan samenwerken i.p.v. elkaar concurreren.

 • no-profile-image

  Verschillen(d)

  Dus twee ziekenhuizen vlak naast elkaar, 'kiezen' voor de implementatie van verschillende ERP-systemen waardoor samenwerking en shared service centrum vooralsnog veel lastiger is ... dat komt toch overeen met twee robots aanschaffen - nog verschillend zijn ook ... En dan hebben we het in dit geval over ERP ...

Of registreer u om te kunnen reageren.