Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Stichting Parlandi start digitaal dagboek voor patiënten

Stichting Parlandi komt met een digitaal dagboek waarop patiënten gediagnostiseerd met een ernstige ziekte op een veilige manier hun persoonlijke verhaal kwijt kunnen.
Stichting Parlandi start digitaal dagboek voor patiënten

Het dagboek is speciaal ontworpen om het contact tussen patiënt en vrienden en familie ook tijdens een ziekteproces in stand te houden. Via de website parlandi.org kunnen patiënten gratis een “Parlandi” bijhouden, een afgeschermd digitaal dagboek dat ze kunnen delen met familie, vrienden of kennissen.

Verwerken en delen

Doel van het dagboek is volgens de organisatie het verwerken van de ervaringen in een moeilijke periode van behandeling. En het veilig delen van informatie met de achterban, zodat het isolement wordt doorbroken.

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • Jan C

    Fantastische website; kost geen tijd en geld voor de zorg. Alle leden van de familie weten precies waar het over gaat en valt niet onnodig de verzorging lastig. 100 punten voor de initiatief nemers en de patient vaart er wel bij.

Of registreer u om te kunnen reageren.