Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

NL Healthcare Clinics kiest nieuw epd

Het zorgbedrijf NL Health Clinics heeft gekozen voor een nieuwe leverancier van het epd voor alle klinieken. De keuze is gevallen op TIMEFF, meldt NL Healtcare.
EPD - Fotolia - 400.jpg
Fotolia.

NL Healtcare maakt deel uit van NPM Capital. Andere zorgbedrijven van NPM die al met TIMEFF werken zijn Dermicis, Orthopedium, Medinova en Nedspine. Doordat NL Healtcare voor de leverancier kiest, gaan negen vestigingen van Oogziekenhuis Zonnestraal ook over op dit epd.

Flexibel epd
Reden om voor TIMEFF te kiezen is volgens directeur Frank Arnoldy vooral de flexibiliteit van de leverancier. ‘Door hun flexibele inrichting zijn wij in staat om het werkproces in onze klinieken optimaal te ondersteunen en data op een veilige en gestandaardiseerde manier uit te wisselen tussen verschillende systemen.’ Dat past volgens hem bij de visie van het bedrijf: het realiseren van een open zorgplatform.

Dossier elektronisch patIëntendossier
Het elektronisch patiëntendossier staat vol waardevolle informatie over de patiënt. Zorgverleners zijn hierdoor snel op de hoogte over de status van patiënten. Ook worden er steeds meer intelligente toepassingen bedacht die gebruik maken van deze informatie. Lees meer.

Of registreer u om te kunnen reageren.