Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lucien Engelen neemt time-out

De bekende ambassadeur van e-Health, directeur Lucien Engelen van het REshape Center for Healthcare Innovation, gaat er even tussen uit. Dat laat Engelen weten op zijn persoonlijke website.
lucien.jpg

Het constante trekken om het Nederlandse zorgstelsel om te vormen richting e-health, heeft zijn tol geëist, laat Engelen weten. Hij spreekt van een ‘functioneel-medische sabbatical’, ingegeven door een combinatie van fysieke kwalen en mentale uitputting.  Dat betekent dat Engelen zijn dagelijkse werkzaamheden voor het REshape Center van het Radboud medich centrum voorlopig neerlegt.

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • Johan Goris

    Ik wens Julien uiteraard het beste toe, met name een spoedig herstel ...
    Misschien vindt hij toch nog tijd om mijn kritiek op zijn wearable studie http://dx.doi.org/10.2196/jmir.5414 te pareren (of de opdracht door te geven aan een van zijn studiemedewerkers), zoals hij had beloofd.

Of registreer u om te kunnen reageren.