Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IGZ nomineert Online Expertpanel voor veiligheidsprijs

Het Landelijk Online Expertpanel van het UMC Utrecht en het UMC St Radboud behoort volgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) tot de beste twee projecten op het gebied van patiëntveiligheid. Het initiatief was een van de twee overgebleven kandidaten voor de ZorgVeiligPrijs 2010 van de IGZ.
IGZ nomineert Online Expertpanel voor veiligheidsprijs

Artsen of familieleden kunnen patiënten aanmelden bij het Landelijk Online Expertpanel, waarna de behandelend arts binnen 24 uur een behandeladvies op maat krijgt. Aanmelden kan via de website van de Pancreatitis Werkgroep Nederland of telefonisch via de Alvleeskliervereniging.

E-mail

De experts ontvangen per e-mail een gestandaardiseerd, anoniem formulier met actuele patiëntgegevens en CT-beelden. Op grond van deze informatie kunnen zij eenvoudig, snel en betrouwbaar een op maat gesneden (gratis) advies geven. (ICTzorg)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Vier ziekenhuizen lanceren e-learning patiëntveiligheid
Europees rapport waarschuwt voor veiligheidsrisico’s cloud computing bij e-Health
Patiëntveiligheid in eerstelijnszorg wordt prioriteit

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.