Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgtoppers sparren met Berwick over zorgthema's

De kwaliteit van zorg kan enorm toenemen, concludeert Ernst Kuiper (bestuursvoorzitter Erasmus MC) na de ontmoetingsavond met kwaliteitsgoeroe Donald Berwick.

De top van de Nederlandse zorg discussieerde op woensdag 2 oktober met Berwick over hoe de kwaliteit van zorg kan stijgen en de kosten kunnen dalen. In onderstaand filmpje vertellen Jos de Blok (directeur Buurtzorg Nederland), Wouter Bos (bestuursvoorzitter VUmc), Norbert Hoogers (divisievoorzitter Zorg & Gezondheid bij Achmea) en Ernst Kuiper (bestuursvoorzitter Erasmus MC) wat zij aan de avond hadden.

Video: JWDL Producties

JWDL Producties

2 reacties

  • Rob

    Wat een verzameling van open deuren en algemeenheden.

  • De Vogelvrije Huisarts

    'de top' moet eens gaan inzien dat innovaties van de basis vnl komen. Als we in termen van 'Top' blijven denken wordt het niets. Dacht de 'top' nu werkelijk dat zij het roer om kunnen gooien? Maar misschien ziet de 'top' zich al niet meer als 'top'... nu de perceptie in algemenen zin nog.

Of registreer u om te kunnen reageren.