Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgvisie wenst u een gezond en gelukkig 2011

De redactie van Zorgvisie wenst alle lezers van het magazine, de nieuwsbrieven en de website een gezond en gelukkig 2011.
Zorgvisie wenst u een gezond en gelukkig 2011

Als uw gezondheid minder goed is, dan wensen wij u de beste zorg toe en een snel herstel. Alle professionals, zorgondernemers en consultants wensen we een goed jaar toe. Ook in het nieuwe jaar houdt de redactie u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de zorg. (Redactie Zorgvisie)

Eén reactie

  • no-profile-image

    Helene Knippenbergh

    De redactie wil ik een heel goed 2011 wensen, in redelijke gezondheid en succesvol in de nieuwsgeving. Ik wens jullie veel plezier in het leven en geluk en wijsheid in alles wat jullie ondernemen.
    Hartelijke groet, HK.

Of registreer u om te kunnen reageren.