Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lieveheersbeestjes verhinderen operaties

Mark van Dorresteijn
Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is tijdelijk gestopt met opereren omdat in kantoren bij de operatiekamers (OK) lieveheersbeestjes zijn aangetroffen. Ziekenhuizen in de omgeving nemen de spoedeisende operaties over. Dat laat een woordvoerder van het ziekenhuis vandaag weten.
Lieveheersbeestjes verhinderen operaties

De lieveheersbeestjes zijn waarschijnlijk via scheurtjes in de buitenmuur naar binnen gekomen, legt de woordvoerder uit. Vorig jaar wist een lieveheersbeestje in een van de operatiekamers van het hospitaal in Winterswijk te komen. “Ditmaal zijn de beestjes alleen in de kantoren van het OK-complex gevonden, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere. Komende dagen gaan we er alles aan doen om het ‘lek’ op te sporen.” Over een half jaar verwacht het ziekenhuis van het probleem af te zijn, omdat dan het gehele complex is gerenoveerd. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Vier operatiekamers Atrium MC weer open

Meer Nederlanders naar buitenland voor operatie

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.