Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Operatiekamers ziekenhuis Winterswijk weer open

De operatiekamers (OK's) van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn gisteren weer opengegaan. Afgelopen woensdag werden vier van de vijf OK's gesloten, nadat er lieveheersbeestjes waren aangetroffen.
Operatiekamers ziekenhuis Winterswijk weer open

“We hebben alles nagelopen en alle naden en kiertjes gedicht. De situatie is weer veilig”, meldt SKB-woordvoerder Maarten ten Voorde. Een aantal operaties moest worden uitgesteld, maar de spoedoperaties konden wel doorgaan. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Lieveheersbeestjes verhinderen operaties
Lieveheersbeestje legt operaties in ziekenhuis stil

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.