Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Top-10 zorgwebsites: Eerste plek voor UMC St Radboud

Het UMC St Radboud heeft een eerste plek bemachtigd in de continue Zorgwebmonitor. De tweede plek gaat naar het Albert Schweitzer ziekenhuis. De Zorgwebmonitor is een onderzoek naar de prestaties van ziekenhuiswebsites in Nederland.
Top-10 zorgwebsites: Eerste plek voor UMC St Radboud

Vorig jaar stond de website van het Radboud op de 63e plaats bij de jaarlijkse meting van Zorgwebmonitor. De stap voorwaarts heeft het ziekenhuis, naar eigen zeggen, te danken aan de vernieuwde website en de digitale poliklinieken die in maart tijdens de REshape 2010 werden gelanceerd.

Top-10

1. UMC St Radboud
2. Albert Schweitzer Ziekenhuis
3. Sint Franciscus Gasthuis
4. Erasmus Medisch Centrum
5. VU Medisch Centrum
6. Jeroen Bosch Ziekenhuis
7. UMC Utrecht
8. Slingeland Ziekenhuis
9. Catharina Ziekenhuis
10. Ziekenhuis De Gelderse Vallei

Zorgwebmonitor

De continue Zorgwebmonitor is een kwantitatief onderzoek naar de webprestaties van ziekenhuisorganisaties in Nederland. De monitor toont meerdere keren per jaar de ontwikkelingen in webprestaties. Doel is ziekenhuizen te motiveren de kwaliteit van hun (elektronische) dienstverlening, communicatie en bedrijfsprocessen te verbeteren. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Top-10 ziekenhuiswebsites: Albert Schweitzer tot beste verkozen
St Radboud start negen digitale poli’s

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Eén reactie

  • no-profile-image

    j. van der linden VERNET

    Als volledig objectieve bezoeker hierbij een pleidooi voor de site van het TerGooi Ziekenhuis.

Of registreer u om te kunnen reageren.