Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Verscherpt toezicht bij drie verpleeghuizen

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft drie zorgorganisaties in de ouderenzorg onder verscherpt toezicht geplaatst. Dat maakte de IGZ vrijdag bekend. Alle drie de organisaties leveren niet-verantwoorde zorg en hebben op korte termijn niet de noodzakelijke verbeteringen bereikt, aldus de inspectie.
Verscherpt toezicht bij drie verpleeghuizen

Het gaat om het verpleeghuis en het zorgcentrum van Beth Shalom in Amstelveen en Amsterdam, verpleeghuis Altenova in Arnhem en verpleeghuis De Stelle in Oostburg. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Opnamestop bij Ideaalzorg en Westmolen Women
Thuiszorg Ewoud onder verscherpt toezicht
Maasstad Ziekenhuis onder toezicht

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.