Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

AD: Sint Franciscus beste ziekenhuis

Het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam mag zich volgens het AD het beste ziekenhuis van Nederland noemen. Voor de jaarlijkse Ziekenhuis Top-100 vergeleek de krant ziekenhuizen op 38 kwaliteitsaspecten.
AD: Sint Franciscus beste ziekenhuis

In de top-10 staan dit jaar acht ziekenhuizen die vorig jaar fors lager eindigden, aldus het AD. Het dagblad publiceert zaterdag de complete lijst.

In een reactie noemt Henk Gerla, bestuursvoorzitter van het Sint Franciscus Gasthuis, de notering het bewijs van een gezamenlijke topprestatie van medisch specialisten, verpleegkundigen, medewerkers en vrijwilligers. “Wij vragen veel van elkaar, maar krijgen er ook elke dag veel voor terug. Ondanks deze mooie notering zien wij nog voldoende ruimte voor verbetering, zowel op de inhoud van zorg, als op de tevredenheid van patiënten en medewerkers.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Foto

  • AD: Sint Franciscus beste ziekenhuis

Eén reactie

  • no-profile-image

    William D. ( Bill ) Hermsen. Dordrecht.NL

    Van harte gefeliciteerd met het behaalde succes. Jullie hebben er allemaal hard voor gewerkt en je allemaal voor meer dan 100% voor ingezet.Ga zo door en houden zo.Een collega van een groot ziekenhuis in West-Brabant.

Of registreer u om te kunnen reageren.