Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Verscherpt toezicht Beth Shalom opgeheven

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het verscherpte toezicht van zorgcentrum Beth Shalom in Amstelveen en Amsterdam en verpleeghuis Altenova in Arnhem opgeheven. Dat maakte de toezichthouder dinsdag bekend.
Verscherpt toezicht Beth Shalom opgeheven

De IGZ had de zorginstellingen in juli vorig jaar onder verscherpt toezicht gesteld wegens het leveren van niet-verantwoorde zorg en het niet op korte termijn bereiken van de noodzakelijke verbeteringen. Later bleek ook nog eens dat in het Beth Shalom de ziekenhuisbacterie MRSA was aangetroffen. Het toezicht bij de Arnhemse zorginstelling was eerder nog met 2 maanden verlengd. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Beth Shalom weer MRSA-vrij
Michaël Bloemendal vertekt bij Beth Shalom
Interim-manager voor zorgcenterum Beth Shalom
MRSA bij verzorgingshuis Beth Shalom

Of registreer u om te kunnen reageren.