Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Maasstad biedt nabestaanden opnieuw excuus aan

Opnieuw biedt het Maasstad Ziekenhuis bij monde van bestuursvoorzitter Anton Westerlaken zijn excuses aan aan de nabestaanden van overleden patiënten en patiënten die door de Klebsiellabacterie ernstig ziek zijn geworden. ‘We hadden het graag anders en beter gedaan’, aldus Westerlaken.
Maasstad biedt nabestaanden opnieuw excuus aan

Hij zegt dat inmiddels allerlei maatregelen zijn genomen om de problemen bij het ziekenhuis het hoofd te bieden. Er zijn geen mensen op non-actief gezet of ontslagen. ‘Ik ben niet van het soort dat vindt dat het rollen van koppen een oplossing biedt voor de problemen’, stelde Westerlaken in een reactie op het rapport van de commissie-Lemstra.
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: ANP )

Lees ook:

Maasstad faalde in aanpak Klebsiellabacterie

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.