Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NEN en HKZ gaan samen

Mark van Dorresteijn
NEN en HKZ zijn per 1 mei 2012 gefuseerd. Zo ontstaat één loket voor kwaliteit in de zorg. Het HKZ-keurmerk en de daaraan verbonden activiteiten blijven bestaan.
NEN en HKZ gaan samen

De activiteiten van NEN en HKZ op het gebied van normen in de zorg vullen elkaar goed aan, menen de organisaties. Aan de ruim 3000 HKZ-certificaten en de HKZ-keurmerken verandert niets. Door de fusie kunnen organisaties nog beter worden ondersteund bij het aantoonbaar verbeteren van hun patiënten-, en cliëntenzorg.

NEN Kwaliteit Zorg & Welzijn

Voor alle vragen over certificaten, normen en het toepassen daarvan kunt u voortaan terecht bij NEN Kwaliteit Zorg & Welzijn. Dit maakt einde aan de verwarring over keurmerken, normen en regelingen. In gesprekken met het zorgveld werd duidelijk dat hier behoefte aan is. Met het internationale netwerk van NEN kan ook goed worden ingespeeld op Europese ontwikkelingen die van invloed zijn op zorg en welzijn in Nederland.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.