Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

‘Overheveling thuiszorg in Emmen verloopt chaotisch’

De overgang van de huishoudelijke hulp in Emmen verloopt chaotisch. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Vier bedrijven zouden de schoonmaakondersteuning per 1 januari overnemen, maar in veel gevallen zijn medewerkers nog niet op pad gestuurd. Gevolg is dat cliënten het wekenlang zonder schoonmaakhulp moeten stellen.
‘Overheveling thuiszorg in Emmen verloopt chaotisch’

De gemeente Emmen heeft de schoonmaakondersteuning opnieuw aanbesteed. De klus is gegund aan vier bedrijven, die elk een deel van de gemeente hebben gekregen: Thuiszorg Heerendordt, Faveo Zorg, Dokter Schoonmaakorganisatie en TSN Thuiszorg. Afgesproken is dat de klus per 1 januari in gaat.

Spoedgevallen
Faveo heeft volgens het Dagblad van het Noorden haar cliënten tussen Kerst en Oud en Nieuw echter per brief laten weten dat wegens de vakantieperiode in de week van 7 januari wordt begonnen. Veel mensen zitten hierdoor een tijd zonder hulp omdat de 'oude' thuishulpen eind vorig jaar hun vakantiedagen hebben opgemaakt. Volgens verschillende bronnen loopt de hulp ook bij de andere zorgaanbieders nog niet goed. De gemeente Emmen laat weten dat in spoedgevallen wel hulp wordt geboden.

Gerelateerde tags

2 reacties

  • adje rem

    succes heeft vele vaders .!!! Bovenstaande gang van zaken is duidelijk een overheids-in vitro-fertilisatie-product , waarvan de donor(en) om privacyredenen onbekend is en blijft. Het helaas ongeaborteerde product noemen we ..........MARKTWERKING...

  • Willems

    Some animals are more equal than others, dat weten ze in de dierentuin al lang.

Of registreer u om te kunnen reageren.