Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Huisartsen bezorgd om voorgenomen fusie Refaja

De Huisartsen Groep Hoogeveen heeft een brandbrief geschreven tegen de voorgenomen fusie van de Drentse ziekenhuizen in Emmen en Hoogeveen met het Refaja in Stadskanaal. Dat meldt RTV Noord.
Huisartsen bezorgd om voorgenomen fusie Refaja

De huisartsen vrezen volgens RTV Noord dat de fusie de zorg duurder maakt en zijn bang dat de kwaliteit van de zorg achteruitgaat in Hoogeveen. De actie van de Hoogeveense huisartsen heeft ook geleid tot Kamervragen. De SP heeft minister Schippers van Volksgezondheid gevraagd de voorgenomen fusie van de Drentse ziekenhuizen met het Refaja te stoppen. Ook de gemeenteraden van Hoogeveen en De Wolden hebben zich eerderal uitgesproken tegen de fusie. (RTV Noord)

Eén reactie

  • Willems

    In het veen let men niet op en turfje, laten we gewoon een nieuw ziekenhuis bouwen in Veendam, want bij die A7 krijgen we straks alleen maar last van veel bejaarde spookrijders uit Oost-Groningen.

Of registreer u om te kunnen reageren.