Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Neuroloog in opspraak in buitenland

Opnieuw blijkt een omstreden Nederlandse neuroloog in het buitenland aan de slag te zijn gegaan. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.
Neuroloog in opspraak in buitenland
Foto: IGZ

Joop Peperkamp, die zowel in Nederland als in België werd ontslagen, werkte een tijd ongehinderd in Groot-Brittannië, meldt het AD donderdag. Het is de derde keer in korte tijd dat een Nederlandse neuroloog in opspraak raakt.De Britse Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft Joop Peperkamp een beroepsverbod opgelegd.

Nottinghamshire

Peperkamp ging afgelopen zomer zonder moeite aan de slag in Groot-Brittannië nadat hij in Nederland en in België in opspraak was geraakt. Het ziekenhuis in Nottinghamshire ontdekte pas later dat de neuroloog niet meer als arts mag werken.

Eén reactie

  • A. de Boer

    Komt een neuroloog bij de psychiater... kom joh doe niet zo gek.

Of registreer u om te kunnen reageren.