Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Extra toezicht op locaties De Friese Wouden

Vier verzorgings- en verpleeghuizen van de Stichting Zorgverlening De Friese Wouden staan sinds deze week onder verscherpt toezicht. Er is veel mis met de hygiëne en infectiepreventie. Dat heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg woensdag laten weten.
Extra toezicht op locaties De Friese Wouden

Bij een bezoek van de inspectie in maart aan locatie Berchhiem in Burgum bleek onder meer dat de persoonlijke hygiëne van medewerkers te wensen overliet en dat douchematten en rolstoelen niet schoon waren. Ook kon de instelling geen schoonmaakschema laten zien. Bij een nieuwe controle in juli bleek dat er nauwelijks iets verbeterd was. (ANP)

Of registreer u om te kunnen reageren.