Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IGZ: ‘tekortkomingen bij OK’s Amphia’

Op de operatiekamers van de hoofdvestiging van het Amphia Ziekenhuis in Breda zijn forse tekortkomingen geconstateerd. Volgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zijn er te veel personeelswisselingen geweest. Ook de verplichte dubbele controle bij het maken en toepassen van geneesmiddelen is niet altijd toegepast.
IGZ: ‘tekortkomingen bij OK’s Amphia’

Een woordvoerster van het Amphia Ziekenhuis bevestigt vrijdag berichtgeving hierover in BN De Stem. De inspectie bracht eind juli een onaangekondigd bezoek aan het ziekenhuis. 'We zijn enorm geschrokken van de bevindingen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg’, zegt de woordvoerster. 'We hebben direct een actieplan met verbeterpunten opgesteld.' (ANP)

Eén reactie

  • adje rem

    Rokers beweren altijd dat ze roken , omdat ze toch ergens aan dood moeten gaan .Dood gaan door een medische misser ? ? ? Ik kan daar wel mee leven .

Of registreer u om te kunnen reageren.