Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nienke Meerdink Talent van het Jaar 2014

De prijs voor het Talent van het Jaar, de meest talentvolle jonge zorgmanager, is dit jaar gewonnen door Nienke Meerdink. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door vaktitel Zorgvisie.
Nienke Meerdink, Talent van het Jaar 2014
Foto: Reed/Koos Groenewold

Nienke Meerdink is maatschapsmanager en projectmanager bij Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek in de vestiging Zevenaar van het Rijnstate Ziekenhuis.

Meerdink heeft de Zorgvisie Talent van het Jaar award ontvangen, een beeldje dat vervaardigd is door de kunstenaar Ruurd Hallema. Daarnaast krijgt de winnaar van Fonds NutsOhra een bedrag van 50.000 euro voor het uitvoeren van een project dat de zorg verbetert.

Intensieve selectieronde

De verkiezing van het Talent van het Jaar heeft plaatsgevonden na een intensieve selectieprocedure die is afgerond met een live presentatie tijdens een congres van Zorgvisie in Haarlem. Naast Meerdink dong Justin Bitter mee naar de prijs. Hij is manager bedrijfsvoering OK, centrale sterilisatieafdeling en preoperatief klinisch onderzoek in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden.

Vorig jaar is de prijs gewonnen door Dennis van Veghel, manager van de maatschappen cardiologie en cardiothoracale chirurgie in het Catharina Ziekenhuis en directeur van Meetbaar Beter. Het is de vijfde keer dat de prijs voor het Talent van het Jaar is uitgereikt.

Of registreer u om te kunnen reageren.