Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

SJG Weert en Catharina werken topklinisch samen

Sint Jans gasthuis Weert (SJG Weert) laat sommige onderdelen van behandelingen plaatsvinden in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Dat melden beide ziekenhuizen vandaag in een persverklaring.
samenwerking
Foto: rgbstock/Robert Linder

SJG Weert heeft de afgelopen periode rond specifieke patiëntenstromen positieve ervaringen opgedaan met de medisch inhoudelijke samenwerking met het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hans de Jong, algemeen directeur SJG Weert: 'Wij kiezen hiermee bewust voor samenwerking met het Catharina Ziekenhuis als topklinische referentiecentrum met het breedste functiepakket en op korte reisafstand voor onze patiënten.'

Catharina Ziekenhuis

Piet Batenburg, voorzitter Raad van Bestuur van het Catharina Ziekenhuis: 'Wij zijn blij voor de patiënten van SJG Weert van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Deze medisch inhoudelijke overeenkomst interfereert niet met onze lopende verkenning met de St. Anna Zorggroep te Geldrop.'

Concentratie en netwerken

Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden.

Eén reactie

  • fred

    Een goede aanpak: meer samenwerking en concentratie van ervaring.

Of registreer u om te kunnen reageren.