Zorgvisie.nl is compleet vernieuwd

De website van Zorgvisie is vernieuwd. Wij kunnen u nog beter van dienst zijn door een aantal verbeterde of nieuwe mogelijkheden. Nieuws, opinie en achtergrondartikelen zijn direct na publicatie steeds boven aan de hoofdpagina zichtbaar. Dankzij de trefwoordenlijst kunt u nieuws selecteren op basis van thema, persoon of instelling. Sommige onderdelen vereisen wellicht enige uitleg. Op deze pagina krijgt u een korte introductie, zodat u snel wegwijs bent op de website. Tips en suggesties kunt u sturen naar: zorgvisie@reedbusiness.nl.

Meer informatie over:
Nieuws, opinie en achtergronden

Agenda en zelf agendapunten plaatsen
Artikelen op onderwerp, persoon of instelling
Reacties plaatsen, registratie en spelregels

Deel deze pagina:


Nieuws, opinie en achtergronden

 

Ook op de nieuwe website vindt u een actueel aanbod van nieuws, opinie en achtergrondartikelen over de zorg. Wij richten ons nieuws op bestuurders, beleidsmakers en managers in de zorg. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de laatste publicaties op de website. Het is ook mogelijk om via social media of RSS bij te blijven. Heeft u zelf iets interessants voor Zorgvisie? Kijk op de contactpagina hoe u uw bijdrage het best kunt aanbieden.

 

Agenda en zelf agendapunten plaatsen

De agenda van Zorgvisie wordt nog completer. Vanaf nu kunt u namelijk zelf uw agendapunten toevoegen . De redactie beoordeelt of ze relevant (kunnen) zijn voor de doelgroep van Zorgvisie, waarna het agendapunt wordt gepubliceerd op de website. Agendapunten worden ook meegenomen in de nieuwsbrieven en op de hoofdpagina van de website.

 

 

Artikelen op onderwerp, persoon of instelling

De trefwoordenlijst geeft een overzicht van onderwerpen, personen en instellingen die worden genoemd in de artikelen op Zorgvisie.nl. U krijgt een overzicht van nieuws, artikelen en blogs bij het gekozen trefwoord. Het is tevens mogelijk om te kiezen of u op onderwerp of alleen personen en instellingen wilt sorteren.
Verder bieden wij dossiers over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld opmerkelijk nieuws, personalia en een overzicht van de verschenen magazines.

 

Reacties plaatsen, registratie en spelregels

Lezers hebben de mogelijkheid om te reageren op artikelen en in discussie te gaan over onderwerpen. De redactie moedigt dit aan. Om discussies goed te kunnen modereren, vragen wij u eenmalig een gebruikersnaam aan te maken. Uw alias wordt zichtbaar bij de reactie. Ook beschikken gebruikers die aangemeld zijn over een knop waarmee ze de redactie kunnen attenderen op reacties die ongepast zijn. Tot slot zorgt registratie ervoor dat niemand anders onder uw naam kan reageren.
Leest u ook de spelregels eens door. Hier melden wij kort de criteria waarop de redactie reacties beoordeelt. Als u de spelregels herhaaldelijk met voeten treedt, dan kunnen we besluiten uw account te blokkeren.