Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bestuurder van Dichterbij de deur gewezen

Bestuurder Jef Hendriks van gehandicaptenorganisatie Dichterbij in Gennep verlaat de organisatie per 1 januari met een gouden handdruk. Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Hendriks zit al sinds oktober 2007 ziek thuis. Dat heeft te maken met niet goed functioneren, schrijft de Gelderlander. De bestuurder zou zijn collega-bestuurders onvoldoende inzicht hebben gegeven in de financiële situatie bij de afdeling die hij leidde. Ook zou hij besluiten hebben genomen die niet gedragen werden door de rest van de raad van bestuur. Dichterbij geeft als reden van Hendriks’ vertrek aan dat ‘het niet mogelijk is tot een duurzaam goede samenwerking met de andere bestuursleden te komen’. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Bestuursvoorzitter GGZ Friesland ontslagen
Ontslaggolf onder zorgbestuurders
Half miljoen voor ontslag bestuur Amphia

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.