Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

TanteLouise wil tweederde personeel ontslaan

TanteLouise Thuiszorg in Bergen op Zoom wil tweederde van het personeel ontslaan. In 2009 wil het bedrijf in afgeslankte vorm doorgaan met het aanbieden van huishoudelijke hulp. Dat staat in een brief die maandag aan het personeel is gestuurd. Zo schrijft Omroep Brabant.

TanteLouise vroeg een maand geleden aan het personeel om twintig procent van het salaris in te leveren. Uit een inventarisatie blijkt nu dat tweederde van de werknemers hier niet mee akkoord gaat. TanteLouise gaat toch door met de plannen, tot verbijstering van vakbond NU'91. (Omroep Brabant)

Lees ook:

TanteLouise Thuiszorg vindt eigen voorstel 'keurig'
TanteLouise Thuiszorg verlaagt loon
Groot tekort bij tanteLouise
OR TanteLouise vertrekt na 'gesteggel'

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.