Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Atie Schipaanboord wordt directeur V&VN

Per 1 januari 2010 is Atie Schipaanboord benoemd tot directeur van beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). Schipaanboord volgt Marie-José Willemse op, die met pensioen gaat.
Atie Schipaanboord wordt directeur V&VN

De nieuwe directeur zal leiding geven aan het ondersteunende bureau van de vereniging die zich inzet voor de verdere professionalisering van verzorgenden en verpleegkundigen. Schipaanboord werkte de afgelopen vijf jaar als directeur Beleid en Innovatie voor de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Extra geld en nieuwe regels voor wijkverpleegkundigen
Karakter kiest Lahuis als bestuursvoorzitter
Bijna helft verpleegkundigen betaalt eigen scholing

130701

Of registreer u om te kunnen reageren.