Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Geen akkoord tussen bonden en Orbis

De vakbonden hebben vrijdag van Orbis Medisch en Zorgconcern in Sittard-Geleen geëist dat er geen gedwongen ontslagen vallen. Maandag maakte de raad van bestuur bekend dat er een banenreductie komt van zevenhonderd arbeidsplaatsen.

In het overleg hebben de bonden benadrukt dat Orbis zich moet houden aan in 2008 gemaakte afspraken dat er bij reorganisatie geen gedwongen ontslagen zullen vallen. De bonden gaan er dan ook van uit dat het aangevraagde collectieve ontslag wordt ingetrokken. De gesprekken waren volgens de bonden constructief en gaan op 27 maart verder. Op 6 april gaan de bonden hun leden bij Orbis raadplegen. (ANP)

Lees ook:

Orbis huurt interim voor 600.000 euro per jaar
Orbis krijgt inspectie op bezoek
Orbis schrapt 700 banen
Massaontslag dreigt bij Limburgs Orbis

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.