Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dirk Schraven wordt bestuurder St. Antonius Ziekenhuis

Dirk Schraven treedt op 1 maart 2011 toe tot de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. Schraven wordt verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid, patiëntenlogistiek en service, human resource management en operational excellence.
Dirk Schraven wordt bestuurder St. Antonius Ziekenhuis

Vanaf 1 maart zal de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis bestaan uit Douwe Biesma (voorzitter), Frans Spijkers en Dirk Schraven.

Parkway Health

Nu is Schraven nog werkzaam als Vice President for Strategic Planning en Business Development bij Parkway Health in Singapore. Een organisatie van negentien private ziekenhuizen en dagbehandelingscentra, huisartsklinieken, radiologieklinieken, laboratoria & opleidingscentra in zes Aziatische landen en het Midden-Oosten (Singapore, Maleisië, China, India, Brunei en de Verenigde Arabische Emiraten).

Fusieproces

Voor het St. Antonius Ziekenhuis is Schraven geen onbekende. Hij heeft als extern adviseur vanuit de Boston Consulting Group in 2006 de voorbereiding van het fusieproces tussen het St. Antonius Ziekenhuis en het voormalig Mesos Medisch Centrum begeleid. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

2 reacties

 • no-profile-image

  Jan K.

  Beste Dirk,

  Ik zou lekker in Singapore blijven...Blijkbaar doe je het daar wel aardig..
  Wat kom je dan in regeltjes-Nederland doen, kan alleen maar frustatie opleveren ? Of moest je terug van je vrouw ?
  In iedre geval, succes gewenst !

 • no-profile-image

  William D. ( Bill ) Hermsen. Dordrecht.NL

  Geachte Dirk Schraven. Hierbij wens ik U heel veel succes als Bestuurder om deze missie tot een goed einde te brengen, kijkend naar het huidige Kabinet en de Bezuinigingen die ons de komende jaren tegemoet komen. Het wordt een hele Job de komende jaren voor de Zorg. Nogmaals , Veel Succes !

Of registreer u om te kunnen reageren.