Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lintje voor Maarten Rook

Oud-bestuursvoorzitter Maarten Rook van het St. Antonius Ziekenhuis in Urecht/Nieuwegein is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de versierselen woensdag opgespeld door burgemeester Cor de Vos van Nieuwegein tijdens zijn afscheid.
Lintje voor Maarten Rook

Rook is elf jaar lid van de raad van bestuur geweest waarvan zeven jaar voorzitter. In die tijd heeft het ziekenhuis een stormachtige groei doorgemaakt. “Maarten Rook is een bestuurder die visie paart aan realiteitszin,” aldus voorzitter van de raad van toezicht Huub Adriaansens. Rook blijft betrokken bij de gezondheidszorg. Hij is voorzitter van de STZ, de vereniging van samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen. Zijn opvolger bij het ziekenhuis in Nieuwegein is professor Douwe Biesma die sinds 1 december bestuursvoorzitter is. (Zorgvisie - Eric Bassant)Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Foto

  • De heer en mevrouw Rook tijdens de uitreiking door burgemeester Cor de Vos (Nieuwegein)

    De heer en mevrouw Rook tijdens de uitreiking door burgemeester Cor de Vos (Nieuwegein)

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.