Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jessie van Rooij wordt directeur Vastgoed Vitalis WoonZorg Groep

Jessie van Rooij is per 1 november 2011 benoemd tot directeur Vastgoed van Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven.
Jessie van Rooij wordt directeur Vastgoed Vitalis WoonZorg Groep

Van Rooij heeft na haar start als financieel economisch vastgoedadviseur bij de Technische Universiteit Eindhoven, bij Wooninc. ervaring opgedaan als projectontwikkelaar om daarna bij de gemeente Eindhoven een aantal functies te vervullen binnen de sectoren vastgoed en gebiedsontwikkeling. Ze beschikt over een brede vastgoed- en financiële kennis en is ingevoerd in ambtelijk en bestuurlijk Eindhoven en Breda. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

2 reacties

  • Jan C

    @Velthoven. Sinds wanneer is dat belangrijk; de zeer sterk afhankelijke patient houdt zijn of haar mond toch dicht. Dadelijk bepleit ze gewoon (omdat zulks goed uitkomt) dat de privacy ook gewaarborgd is bij 2-persoons kamers en meer van die -- voor de patient -- heel, heel slechte zaken.

  • no-profile-image

    velthoven

    heeft deze dame ook kijk op wonen en zorg!

Of registreer u om te kunnen reageren.