Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Catharina Ziekenhuis heeft nieuwe bestuurder

Dr. ir. Paul Boomkamp (1969) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Met voorzitter Piet Batenburg vormt Paul Boomkamp vanaf 1 februari 2012 de raad van bestuur.
Catharina Ziekenhuis heeft nieuwe bestuurder

Boomkamp is sinds 2007 directeur AEGON Nederland in Leeuwarden. In die functie is hij verantwoordelijk voor levensverzekeringen en hypotheken. Daarvoor was hij bij AXA Nederland onder andere lid van de directie. In de jaren negentig werkte hij bij Shell en McKinsey. Boomkamp studeerde Technische Natuurkunde in Eindhoven en Economische Wetenschappen in Amsterdam. Hij promoveerde in de natuurwetenschappen aan de Universiteit van Twente. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees ook:

Rinus van Riel interimbestuurder Catharina Ziekenhuis
Lenny Berkers weg bij Catharina Ziekenhuis
Maxima MC en Catharina bundelen krachten
Catharina-ziekenhuis vecht hartkleppenbesluit succesvol aan

Of registreer u om te kunnen reageren.