Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ab Klink in adviesraad Alares

Innovatie-adviesbureau Alares heeft een raad van advies ingesteld bestaande uit hoogleraar en oud-minister van Ab Klink, young professional Chrissie Brierley en duurzaam ondernemer Ruud Koornstra.
Ab Klink in adviesraad Alares

Alares adviseert en ondersteunt organisaties in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en bij de overheid. Dat wil het bureau met een nieuwe raad van advies op een vernieuwende manier blijven doen. Als partner en strategisch adviseur bij Booz & Company maakt Ab Klink zich al sterk voor vernieuwing in de zorgsector: “het is van groot belang de patiënt en diens gezondheid meer centraal te stellen bij de wijze van bekostigen en bij de organisatie van het zorgaanbod”. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley
Ab Klink naar adviesbureau Booz&Company
Ab Klink wordt hoogleraar Zorg, arbeid en politieke sturing

5 reacties

 • no-profile-image

  adje rem

  Nog even gekeken naar zorgvisie van 31 mei 2011.
  Klink , ook nog belast met de zware hoogleraarschappelijke taak naar adviesburo Booz etc.
  Verkoopt dan al het advies de patient centraal te stellen.Is nu dit ""advies"" een goed geldopleverend verkooppraatje,of moet de diagnose "een beginnende vorm van Alzheimer", gesteld worden??

 • no-profile-image

  adje rem

  Artsen en verpleegsters en andere verzorgenden stelden altijd al patients gezondheid centraal . Nu komt Klink met het grandioze nieuwe idee om dezen MEER centraal te stellen. Dan wat of wie?? GELD,GELD,GELD??
  Voor wie is dit adviesburo bedoeld ? Voor de torenhoog zetelende managers met uitzicht op alle (financiele) zorgproblemen,waar ze dan ook het liefst overheen kijken, omdat de werkvloer te laag is ??Dit advies klotst als "oude wijn in nieuwe zakken ". Gefeliciteerd Klink, hoeveel handen aan de bedden gaan deze adviezen kosten??

 • no-profile-image

  huubke

  hopelijk heeft meneer geleerd van zijn miskoop van het jaar mn de mex-griep-vaccinatie spuiten-inkoop van enkele honderden miljoenen-Waardeloos!

 • no-profile-image

  Maarten

  @ Marc. Als je Ab Klink kent dan weet je dat hij dit niet doet voor het geld. Het zou mij ook niet verrassen als de vergoeding heel beperkt is. Ab Klink verdient als partner meer dan hij ooit droomde.

 • no-profile-image

  Marc

  Dat zal een mooie aanvulling zijn op zijn jaarsalaris! Net als zijn vriendjes Bos en Balkenende vast en zeker lekker maatschappelijk verantwoord. Wat zal zijn uurtarief zijn?

Of registreer u om te kunnen reageren.