Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Cees Veerman wordt voorzitter toezicht Stichting VU-VUmc

Cees Veerman is per 1 januari 2012 benoemd tot lid van de raad van toezicht van de Stichting VU-VUmc. Hij zal in het voorjaar van 2012 het voorzitterschap van de raad van toezicht overnemen van Pieter Bouw, die sinds 2001 voorzitter is.
Cees Veerman wordt voorzitter toezicht Stichting VU-VUmc

Veerman heeft een veelzijdige loopbaan opgebouwd in toonaangevende functies. Als econoom, landbouwspecialist en politicus heeft hij een grote bijdrage geleverd aan zowel het publieke bestuur, de landbouw als de wetenschap. In het najaar van 2009 werd hij benoemd tot voorzitter van de Commissie Toekomstbestendig Hoger Onderwijs Stelsel.

Uitdaging

Door zijn brede bestuurlijke ervaring, zijn gedegen visie op het hoger onderwijs en zijn relevante netwerk is Veerman volgens de organisatie uitermate geschikt als toezichthouder van de Stichting VU-VUmc. Zelf onderstreept hij zijn betrokkenheid bij de instellingen VU en VUmc en bij het gedachtegoed van de VU-Vereniging: “Deze uitdaging komt op een mooi moment: VU en VUmc geven nadere invulling aan hun samenwerking in een snel veranderend universitair en medisch landschap.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

2 reacties

 • no-profile-image

  adje rem

  de foto toont een Cees Veerman die over de bril heen kijkt.
  Is hij nu bijziend of verziend, of is het gemiddelde hier
  inziend???

 • no-profile-image

  adje rem

  Gaat dit niet ten koste van zijn boerderij. Moet ik nu preventief 144 bellen???

Of registreer u om te kunnen reageren.