Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dave del Canho toezichthouder Sint Lucas Andreas

Dave del Canho is benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Hij start per 1 januari 2012.
Dave del Canho toezichthouder Sint Lucas Andreas

Del Canho zal ook deel uitmaken van de audit commissie van de raad van roezicht. Hij vervult de vacature die ontstaat met het vroegtijdig vertrek van mevrouw Aisha Walles. Zij aanvaardde eerder dit jaar een functie in het buitenland.

Dave Del Canho is sinds 2008 managing partner van Del Canho & Engelfriet en adviseert grote en middelgrote bedrijven bij strategische verandertrajecten en samenwerkingsverbanden. Hiervoor werkte hij ruim acht jaar bij de KLM als senior vice president corporate strategy en business development. Del Canho is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

St. Lucas Andreas krijgt KLM-directeur als toezichthouder
Françoise Dings nieuw bestuurslid Sint Lucas Andreas
Bruijnzeel wordt toezichthouder bij Sint Lucas Andreas

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.