Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vallende lamp rakelings langs Schippers

Een vallende lamp (foto) zorgde vandaag voor consternatie in de Tweede Kamer. Na een val van enkele meters hoogte spatte de lamp vlak naast minister Edith Schippers van VWS uiteen.
Vallende lamp rakelings langs Schippers

De vergadering werd enige tijd geschorst en tijdens die pauze wierpen de volksvertegenwoordigers eensgezind een inspecterende blik op de overige spotjes in het plafond. Ook werden door het Kamerpersoneel stoffer en blik en een stofzuiger aangerukt om de scherven op te ruimen, waarna de vergadering kon worden hervat.

Onbekende reden

Volgens een woordvoerder van de Tweede Kamer is nog niet bekend wat de reden is. “De lampen worden regelmatig gecontroleerd. We zullen ze nog een keer laten controleren”, aldus de zegsman. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Filmpje van vallende lamp

Gerelateerde tags

5 reacties

 • no-profile-image

  William D. ( Bill ) Hermsen. Dordrecht.NL

  Dit soort incidenten gebeurt dagelijks op de werkvloer . In de Zorg bijv. op de OK-Kamers waar geopereerd wordt , op onderzoekkamers ; etc.. Daar horen we niets over. Maar als er iets gebeurd in de Tweede Kamer dan ......De Media maakt er dan een "Circus " van. De Politiek kan zich beter druk maken over wat er Werkelijk in de samenleving gebeurt ! Grote Werkloosheid in de Zorg; minder handen aan het BED ; Eigen Bijdrages ; minder Kwaliteit in de Zorg; etc..

 • no-profile-image

  Tulah

  Gelet op alle commotie, inclusief de tranen van de heftig geschrokken minister moet er hoognodig een onderzoek komen (liefst van een extern adviesbureau) over de oorzaak en reden van de vallende lamp. Laten we een terroristische aanslag ook niet uitsluiten. Diepgaand onderzoek gewenst!

 • no-profile-image

  Marc

  Eindelijk ziet ze het licht!

 • no-profile-image

  Mark

  Waarom staat dit als nieuws in uw nieuwsbrief ?

 • no-profile-image

  Bill

  Goh. Nieuwswaarde? Nothing really happened. Gewoon doorlopen mensen

Of registreer u om te kunnen reageren.