Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Anke Meijs voorzitter toezicht WWZ-Mariënstaete-Valent

Anke Meijs is per 24 februari benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van WWZ-Mariënstaete-Valent.
Anke Meijs voorzitter toezicht WWZ-Mariënstaete-Valent

Meijs is psychiater en heeft sinds 1985 in diverse zorgorganisaties bestuursfuncties bekleed. Op dit moment is zij voorzitter van de raad van bestuur van een revalidatie- en audiologisch centrum. Haar drijfveer bij al haar werkzaamheden is de kwaliteit van de zorg en de bejegening van cliënten.

VVT

Met de benoeming van Meijs heeft de organisatie, aldus het persbericht, een ervaren toezichthouder met kennis van de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.