Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ondernemingsraad van azM eist rectificatie

De Ondernemingsraad van het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) eist een rectificatie van Dagblad De Limburger. In een krantenbericht is volgens de OR ten onrechte gemeld dat de OR reorganisatieplannen van het bestuur naar de prullenbak heeft verwezen.
Ondernemingsraad van azM eist rectificatie

Op de site van het azM laat de raad van bestuur van het ziekenhuis weten dat het artikel 'OR: AZM snijdt wél in primaire zorg' van zaterdag 29 januari niet klopt. De ondernemingsraad zou volgens het bestuur reorganisatieplannen nog niet officieel hebben verworpen, terwijl de krant dit wel schrijft. Het bestuur schrijft op de eigen site: “De OR heeft het beleidsvoornemen over de organisatiewijzigingsplannen zeer zorgvuldig behandeld en is tot een weloverwogen advies aan de raad van bestuur gekomen. Terwijl uw artikel in de krant verschijnt, moet dit advies nog met de raad van bestuur besproken worden.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

AZM overschrijdt uitgaven aan ICT met 65 miljoen
AzM bereidt ook steunaanvraag voor
AzM probeert gedwongen ontslagen te voorkomen
AzM wil af van 260 medewerkers

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.