Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Freek Korver nieuwe bestuursvoorzitter De Tjongerschans

Freek Korver is per 1 mei 2011 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van De Tjongerschans in Heerenveen. Korver volgt daarmee Dick van Goor op, die deze functie ad interim bekleedt sinds september 2010.
Freek Korver nieuwe bestuursvoorzitter De Tjongerschans

Korver werkt sinds november 2010 als interim-bestuurder van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Ervaring

De nieuwe bestuursvoorzitter studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is hierna onder meer zorggroepmanager in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en voorzitter van de raad van bestuur van het Gemini Ziekenhuis in Den Helder geweest (van 2002 tot 2008). Na de bestuurlijke fusie van het MCA en het Gemini ziekenhuis, werd hij vice-voorzitter raad van bestuur van de MCA Gemini groep. Een ziekenhuisgroep van twee ziekenhuizen, het MCA, een topklinisch ziekenhuis en het Gemini ziekenhuis, een regionaal basisziekenhuis. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Peter de Wit

    En Freek, alleles goed geregeld: extra pensioen, onkostenvoorziening, gouden handdruk bij vertrek en een slaris boven de Balkenende norm? je gaat toch niet vertellen dat het niet zo is he?

Of registreer u om te kunnen reageren.