Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ontslagen door sluiting Haags kantoor CZ

Zorgverzekeraar CZ sluit de vestiging in Den Haag. Hierdoor verliezen 213 vaste medewerkers hun baan, zo meldde de verzekeraar donderdag.
Ontslagen door sluiting Haags kantoor CZ

Onder meer doordat CZ meer zaken digitaal afhandelt, heeft de verzekeraar steeds minder mensen nodig. De keuze om juist het Haagse kantoor te sluiten, is gemaakt omdat dit gebouw een huurpand is. De andere vestigingen van CZ zijn eigendom van de verzekeraar. De verzekeraar is in gesprek met de vakbonden over een sociaal plan. Per 1 september sluit de Haagse vestiging.

Locaties CZ

Eind vorig jaar waren er ongeveer 2700 mensen in vaste dienst bij CZ. Behalve in Den Haag heeft de verzekeraar vier grote kantoren in Breda, Sittard, Tilburg en Goes. Daarnaast zijn er op verschillende plaatsen in het land kleinere vestigingen van CZ. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 reacties

  • no-profile-image

    alex

    wat eeen stelletje oplichters. Nee hoor hoe kom je erbij, bij ons geen gedwongen ontslagen.

  • no-profile-image

    Karin

    Ik hoor het Mike Leers bij de overname van het Haagse kantoor van Delta Lloyd nog zeggen "niemand hoeft als gevolg van deze overname te vrezen voor zijn baan". Dat loopt toch even anders voor 213 mensen...

Of registreer u om te kunnen reageren.