Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bussemaker stopt als voorzitter MOgroep

Jet Bussemaker, voormalig staatssecretaris VWS, stopt eind juni als voorzitter van MOgroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
Bussemaker stopt als voorzitter MOgroep

Bussemaker geeft aan dat zij het voorzitterschap niet langer kan combineren met haar nieuwe functie van rector van de Hogeschool van Amsterdam, en het lidmaatschap van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam.

Besluit

“Het heeft niets te maken met het werk als zodanig bij de MOgroep dat ik met veel genoegen heb gedaan, en nog doe”, stelt Bussemaker. “Maar het aanbod van de HvA en UvA combineerde alles wat ik graag zou doen: een bestuurlijk zware klus, gericht op de inhoud op het grensvlak van wetenschap en beroepspraktijk, en in Amsterdam. Na enige aarzeling, vanwege de verantwoordelijkheid die ik voor onder andere de MOgroep voelde, heb ik uiteindelijk besloten die stap te zetten.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    Van Dorresteijn

    Excuus. Dat moet inderdaad 'staatssecretaris' zijn. Heb het gelijk even aangepast. Dank.

  • no-profile-image

    Janssen

    ehmm, voormalig minister? Ken uw klassieken, Van Dorresteijn!

Of registreer u om te kunnen reageren.